"Open dag" v.v. Froombosch zaterdag 15 mei

8 mei 2021 18:15


In navolging van de jeugdclinic is er aanstaande zaterdag 15 mei een open dag bij v.v. Froombosch! Het festijn zal beginnen rond half 11 en duurt tot ongeveer 1 uur.
.

Op de open dag is iedereen welkom in de leeftijd van 4 tm 10 jaar en is er onder andere training van de trainer van het 1e elftal en de jeugdtrainers, de PEUN meter, penalty's op de keeper van het 1e elftal en  de activiteitencommissie zorgt voor eten en drinken voor alle kinderen. 

Corona maatregelen worden in acht genomen. Met de huidige maatregelen mogen ouders helaas nog niet op het sportpark blijven en zijn kleedkamers en kantine gesloten. Wel zijn de wc's beschikbaar.

 

Wilt u graag met de senioren meedoen of wat info? Kom dan langs het sportpark de 15e en vraag naar de corona verantwoordelijke die aanwezig zal zijn of kom meedoen op zondag de 16e vanaf 12.00 uur! 

Zoals u misschien ook in eerdere berichten heeft gelezen zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Voelt u hier iets voor of wilt u hier meer over weten dan horen wij het graag! 

Inschrijven niet verplicht maar wel wenselijk via:: kevin.huizinga@vvfroombosch.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!