Froombosch JO9 Reserve kampioen in de KNVB Regiocup. - v.v. Froombosch

Froombosch JO9 Reserve kampioen in de KNVB Regiocup.

v.v. Froombosch JO9-1

-

FVV JO9-1

Competitie

Regio Cup Groep 4 06

Datum

26 juni 2021 9:30

Accommodatie

Onbekend

Op 1 juni kwam het bericht binnen dat de jeugd weer mocht gaan voetballen. Na een hele lange tijd van beperkingen mochten er eindelijk weer een paar wedstrijden gespeeld worden. De eerste wedstrijd zou al op 5 juni zijn tegen SGV het was allemaal wel even schakelen voor iedereen het was echt een korte termijn om een ploeg met begeleiding op de benen te krijgen. Gelukkig kon er een selectie op de been gebracht worden. Voor een aantal kinderen was het de eerste keer dat er een wedstrijd gespeeld zou worden. Ook een deel van de staf was niet aanwezig door dat er nog geen rekening gehouden werd met de mogelijkheid dat er nog gevoetbald zou worden. Maar ook dit kon gelukkig worden opgevangen.

Eindelijk mocht er dan worden gevoetbald de spelers moesten vanuit Froombosch vertrekken en waren er maar 2 begeleiders toegestaan. Het weer bij de start was niet zo fijn, het water viel met bakken uit de hemel. Maar het enthousiasme van de kinderen was er niet minder om, ze waren blij dat er eindelijk weer een wedstrijd gespeeld mocht worden. Helaas was het wedstrijd ritme nog niet aanwezig. En het ontbreken van een paar ervaren spelers had invloed op het wedstrijd verloop. Het zorgt ervoor dat de wedstrijd met 13-1 verloren gaat. Gelukkig wordt de eer nog gered door Mattheo.

De volgende tegenstander is Muntendam, hier was al eens tegen gespeeld en was toen een gelijkwaardige tegenstander waar we met 1 doelpunt verschil van gewonnen hadden. De wedstrijd was op verzoek van Muntendam verplaatst, en werd op dinsdagavond 15 juni gespeeld. Froombosch had nu wel een luxe probleem omdat er meer spelers dan shirts waren, de basis werdt gevormd door de ervaren kinderen, maar ook hebben nieuwe leden ook even aan het spelen van wedstrijden kunnen ruiken. Deze wedstrijd gaat ook weer mooi gelijk op en uiteindelijk wordt de wedstrijd met 11-10 gewonnen. Ook mocht iedereen na afloop een penalty nemen.

De zaterdag 19 juni stond er weer een wedstrijd op de planning. De tegenstander was HS88. De kinderen hadden nu allemaal een beetje wedstrijd ritme opgedaan dit was op het veld ook goed te zien. Er werd goed druk gezet op de tegenstander en zo stond er al een 0-9 ruststand op het scorebord de tweede helft werd werd de score uitgebreid naar 0-16.

De laatste wedstrijd zaterdag 26 juni kwam FVV op bezoek. Op het sportpark in Froombosch was nu ook weer onbeperkt publiek toegestaan, het publiek was dan ook in grote getale aanwezig. De aanwezigheid van alle support gaf de jeugd van Froombosch vleugels en ze kwamen direct goed uit de startblokken. Met overtuiging zochten ze veel de aanval en stonden ze in de rust al met 7-1 voor. Na de rust was de tegenstander iets scherper uit de kleedkamer gekomen en ging de wedstrijd gelijk op. Het verschil was de eerste helft al wel gemaakt en uiteindelijk gaan de ploegen met een 11-6 eindstand van het veld. Na de penaltyreeks wordt de ploeg gehuldigd met de behaalde tweede plek en krijgt iedereen een mooie beker mee naar huis.

Zo was er dan toch een mooie afsluiting van een vreemd seizoen, met dank aan idereen die op welke wijze ook zijn bijdrage heeft gedaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!