Reminder + definitieve uitnodiging vrijwilligersavond 29 april

22 april 13:45  Ben jij de scheidsrechter op de zaterdagochtend? Of ben je iedere zondag trainer of grensrechter? Of maak jij iedere maandag het sportpark gereed voor de nieuwe week? Alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club zijn van harte uitgenodigd op de vrijwilligersavond op vrijdag 29 april.

Alvast voor in de agenda: 29 april vrijwilligersavond 2022!

23 maart 16:15  De definitieve uitnodiging voor de vrijwilligersavond op vrijdagavond 29 april volgt nog.

Hulp gezocht voor Froombosch Events 2022

23 maart 12:30  Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen organiseren van het Froombosch Events. Denk hierbij aan het regelen van vrijwilligers voor de bar, tent, muntverkoop, eettent, scheidsrechters, sponsoren en organisatie van de activiteiten. Weet jij of lijkt het je wat met een leuke en gezellige groep om dit op te pakken dan horen wij graag van jou voor 6 april. Graag mailen naar hoofdbestuur@vvfroombosch.nl

NL DOET

3 maart 11:15  Ook dit jaar doet v.v. Froombosch weer mee aan NL DOET. Wij gaan oa. snoeien langs de velden met een versnipperaar en opruim/schoonmaak werkzaamheden in en rondom kantine en kleedkamers. Het is van plusminus 8.00 uur tot 12.30 waar word gezorgd voor koffie en cake en na die tijd ook een hapje en een drankje. Lijkt het u leuk om te helpen meld u dan aan bij Piet Suur. 06 23419442. Mocht u iets later willen komen dan 8.00 uur dan kan dit uiteraard ook. Hopelijk zien we u ook!

Covid beleid

21 januari 8:15  Volgens de laatste versoepelingen die zijn doorgevoerd, kunnen ook de senioren weer trainen. hierbij zijn de kleedkamers beschikbaar en de kantine open voor afhaal.

Kruis door Kertsbingo

15 december 14:30  Gezien de huidige maatregelen niet veranderen zien wij geen kans om de bingo door te laten gaan. Zodra het mogelijk is zullen we iets leuks gaan organiseren. Ondanks alles iedereen fijne feestdagen gewenst!

Sinterklaas voor de jeugd

7 december 11:45  Helaas konden we door alle maatregelen Sinterklaas niet verwelkomen in onze kantine zoals voorgaande jaren. Echter had hij goede hulp van de activiteiten commissie die alle kadootjes bezorgd heeft bij de jeugdleden. Hopelijk was iedereen blij met zijn kado. Activiteitencommissie super geregeld!

Covid-beleid vanaf 28 november

30 november 19:00  De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. meer »

Covid-beleid vanaf 13 november

17 november 11:45  Gelukkig kunnen we blijven trainen en voetballen, maar publiek is hierbij helaas voorlopig niet welkom, ook zullen we onze kantine gedurende deze periode sluiten. meer »

Vrijwilligersavond wordt verplaatst

11 november 13:15  De vrijwilligersavond van vrijdag 12 november vindt morgenavond geen doorgang. Er is een aantal afmeldingen, door o.a. toenemende zorgen rondom een ieders gezondheid. We willen graag deze avond vieren met al onze vrijwilligers, zonder zorgen, en lastige overwegingen. We plannen hiervoor in de loop van het jaar een nieuwe datum. Hopelijk tot dan!

Vacature trainer dinsdag, wijziging tijd trainingen jeugd en 11 november geen training

8 november 11:30  Heel blij zijn wij met een nieuwe trainer erbij op de donderdag. Echter zijn we nog op zoek naar iemand die ook op de dinsdag training kan geven of kan assisteren wegens onze groeiende jeugdafdeling. Zie hiervoor de vacature zoals eerder gemeld op site en Facebook of neem contact op met Kevin.huizinga@vvfroombosch.nl meer »

Froombosch 2 - SPW 3 VERPLAATST

6 november 18:00  De wedstrijd van morgen zal niet door gaan ivm te weinig spelers bij de tegenstander. De wedstrijd is verplaatst naar 19 december. Het 2e is nu 2 weken vrij. De eerstvolgende wedstrijd is uit bij Bareveld op 21 november om 10.00 uur

Uitnodiging vrijwilligersavond

4 november 14:00  Graag nodigen wij alle vrijwilligers van v.v. Froombosxh uit voor een gezellige avond als dank voor jullie inzet voor de voetbalclub. Inloop is vanaf 19.30 uur. Er word uiteraard gezorgd voor hapjes en drankjes. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We maken er een gezellige avond van met zijn allen.

Vacature jeugdtrainer

20 oktober 14:30  Per direct zijn wij op zoek naar jeugdtrainer(s) Het gaat om de leeftijdscategorie van JO7 t/m JO10. Zie voor mee info onderstaand bericht. meer »

Jeugd vrij in herfstvakantie

18 oktober 13:45  Deze week is het herfstvakantie en zal de jeugd niet trainen. Fijne herfstvakantie gewenst en tot volgende week dinsdag 18.00 uur.