Covid-beleid vanaf 28 november

Gisteren, 30 november 19:00  De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. meer »

Covid-beleid vanaf 13 november

17 november 11:45  Gelukkig kunnen we blijven trainen en voetballen, maar publiek is hierbij helaas voorlopig niet welkom, ook zullen we onze kantine gedurende deze periode sluiten. meer »

Vrijwilligersavond wordt verplaatst

11 november 13:15  De vrijwilligersavond van vrijdag 12 november vindt morgenavond geen doorgang. Er is een aantal afmeldingen, door o.a. toenemende zorgen rondom een ieders gezondheid. We willen graag deze avond vieren met al onze vrijwilligers, zonder zorgen, en lastige overwegingen. We plannen hiervoor in de loop van het jaar een nieuwe datum. Hopelijk tot dan!

Vacature trainer dinsdag, wijziging tijd trainingen jeugd en 11 november geen training

8 november 11:30  Heel blij zijn wij met een nieuwe trainer erbij op de donderdag. Echter zijn we nog op zoek naar iemand die ook op de dinsdag training kan geven of kan assisteren wegens onze groeiende jeugdafdeling. Zie hiervoor de vacature zoals eerder gemeld op site en Facebook of neem contact op met Kevin.huizinga@vvfroombosch.nl meer »

Froombosch 2 - SPW 3 VERPLAATST

6 november 18:00  De wedstrijd van morgen zal niet door gaan ivm te weinig spelers bij de tegenstander. De wedstrijd is verplaatst naar 19 december. Het 2e is nu 2 weken vrij. De eerstvolgende wedstrijd is uit bij Bareveld op 21 november om 10.00 uur

Uitnodiging vrijwilligersavond

4 november 14:00  Graag nodigen wij alle vrijwilligers van v.v. Froombosxh uit voor een gezellige avond als dank voor jullie inzet voor de voetbalclub. Inloop is vanaf 19.30 uur. Er word uiteraard gezorgd voor hapjes en drankjes. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We maken er een gezellige avond van met zijn allen.

Vacature jeugdtrainer

20 oktober 14:30  Per direct zijn wij op zoek naar jeugdtrainer(s) Het gaat om de leeftijdscategorie van JO7 t/m JO10. Zie voor mee info onderstaand bericht. meer »

Jeugd vrij in herfstvakantie

18 oktober 13:45  Deze week is het herfstvakantie en zal de jeugd niet trainen. Fijne herfstvakantie gewenst en tot volgende week dinsdag 18.00 uur.

BRENG JE STEM UIT! - RABOBANK CLUBSUPPORT

7 oktober 6:45  Jij beslist mee! Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.meer »

Froombosch verlengt met hoofdsponsor van Calker

22 september 14:45  In de zomerstop is het contract met hoofdsponsor Van Calker BV Grondverzet & Transport verlengd voor een periode van 3 seizoenen. Naast de seniorenafdeling, komen sinds afgelopen weekend ook de jeugdteams van de club uit in tenues met het logo van Van Calker op het shirt. Het bedrijf draagt de club een warm hart toe en is inmiddels alweer drie jaren hoofdsponsor. Ook de jeugd van Froombosch staat er nu weer prachtig op.

Agenda algemene leden vergadering

20 september 6:15  Het bestuur van v.v. Froombosch nodigt hierbij alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op donderdag 23 september 2021 in de kantine van ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur. Agenda Algemene Ledenvergadering Datum: Donderdag 23 september 2021. Locatie: Kantine VV Froombosch. Aanvang: 20:00 uur AGENDA 1 Opening. 2 Mededelingen. 3 Vaststellen notulen algemene ledenvergadering (d.d. 21-11-2019). 4 Jaarverslag van de secretaris. 5 Verslag van de penningmeester. 6 Verslag kascommissie. 7 Benoeming kascommissie. 8 Jaarverslag van de jeugdcommissie. 9 Bestuursverkiezing. 10 Pauze. 11 Uitslag bestuursverkiezing. 12 Vaststellen Contributie 2021-2022. 13 Openstaande vacatures. 14 Jaaragenda. 15 Rondvraag. 16 Sluiting. Kandidaat bestuursleden kunnen zich tot 48 uur voor de jaarvergadering schriftelijk aanmelden bij Chiel Mulder, Hoofdstraat 80, 9601 EL Hoogezand of per e-mail: chiel.mulder@vvfroombosch.nl

Voetbaldart FC Groningen bij 6kamp v.v. Froombosch

16 september 10:45  Flyers zijn uitgedeeld, wij hebben er zin in! Hierbij de verrassing die er ook as. zaterdag zal zijn! We gaan er wat leuks van maken. Vergeet u uw kind niet op te geven bij kevin.huizinga@vvfroombosch.nl , dit zodat we een inschatting hebben hoeveel kinderen er komen en wij u kunnen bereiken als er iets is. Tot zaterdag 13.00 uur! meer »

Algemene ledenvergadering 23 september

8 september 20:30  Het bestuur van v.v. Froombosch nodigt hierbij alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op donderdag 23 september 2021 in de kantine van ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur. De agenda zal ter zijne tijd geplaatst worden

Jeugdtrainer gezocht op dinsdag voor JO7 / JO9

7 september 8:30  Wegens een groei in onze jeugdafdeling zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor op de dinsdag. Mocht je het zo leuk vinden wees dan ook welkom op de donderdag. De jeugd traint van 18.00 - 19.00 uur. Voor meer vragen graag contact opnemen met Kevin Huizinga Van de Jeugdcommissie of de desbetreffende trainers die op de trainingsdagen aanwezig zijn. Kevin.huizinga@vvfroombosch.nl of 06-57146131

Trainingen starten volgende week!

16 augustus 17:45  De zomervakantie zit er alweer bijna op. Hopelijk heeft iedereen weer zin om te voetballen. Voor de jeugd zal de training beginnen op dinsdag 24 augustus om 18.00 uur. De senioren starten op donderdag 26 augustus om 19.30 uur. Tot volgende week allemaal!