Home - v.v. Froombosch

NIEUWJAARSRECEPTIE ZATERDAG 7 JANUARI 2023

2 januari 19:00  Het bestuur van VV Froombosch wenst u een gelukkig, sportief en bovenal een gezond 2023 toe. Graag nodigen wij u van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari. Om 16:00 uur brengen we graag samen met u een toost uit op het nieuwe jaar. Wees allen van harte welkom.

KERSTBINGO VERPLAATST naar vrijdag 16 December

6 december 21:45  KERSTBINGO Aanstaande vrijdag speelt het NL elftal om 20 uur tegen Argentinië. Hierdoor is de bingo met een week verplaatst naar vrijdag 16 december, zelfde tijd. Kantine 19.00 uur open en bingo start 19.30 uur. Tot dan! 🎅🤶

Kerst bingo vv Froombosch

7 november 13:00  Op vrijdag 9 december zal de altijd gezellige kerst bingo er weer zijn in de kantine van vv Froombosch. De kantine zal om 19.00 uur open zijn en de bingo start om 19.30 uur. U komt toch ook? Voor meer info zie de flyer

Donderdag 15 sept geen training JO9 wel voor JO10

14 september 12:30  Helaas is er morgen geen trainer beschikbaar voor de JO9 vandaar dat er niet getraind word. JO10 Heeft wel gewoon training om 18.15 uur.

Algemene ledenvergadering 22 september 2022

13 september 20:00  Het bestuur van v.v. Froombosch nodigt hierbij alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op donderdag 22 september 2022 in de kantine van ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur.meer »

Vacature jeugdtrainer

13 september 12:00  Voor de donderdagavond zijn wij op zoek naar een jeugdtrainer voor de JO10. De training is van 18.15-19.15 uur. Vergoeding mogelijk in overleg. Voor interesse of meer info neem contact op met kevin.huizinga@vvfroombosch.nl 0657146131

Rabobank Clubsupport campagne

6 september 10:30  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de rabobank clubsupport campagne. De opbrengst willen wij gaan investeren in onze jeugdafdeling waarbij valt te denken aan trainers, scheidsrechters en materialen. Log in op uw rabobank app of ga naar de site van rabobank clubsupport. Stemmen kan vanaf vandaag tot 27 september. Dank voor uw stem!

Trainingen jeugd gaan weer beginnen. + extra trainer(s) gezocht.

29 augustus 11:45  De scholen zijn weer begonnen en daarmee gaan ook de trainingen voor de jeugd weer beginnen op dinsdag en donderdag. We gaan proberen om voor de jongste jeugd een nieuw team op te zetten. Ook zoeken we voor de donderdag nog extra handen i.v.m. met helaas een afzegging van de nieuwe trainer. Voor tijden en informatie kunt u mailen of bellen naar kevin.huizinga@vvfroombosch.nl 06-57146131.

Laatste jeugd training ouder&kind voetbal di 12 juli

11 juli 11:15  Dinsdag 12 juli is de laatste training voor de zomerstop. Er word een ouder en kind voetbal activiteit georganiseerd door alle trainers. Jantje zal in de kantine voor een hapje en een drankje zorgen. De trainingen zullen weer starten na de zomervakantie als de scholen weer beginnen. Fijne zomervakantie gewenst allen.

Voetbal feestweekend v.v. Froombosch

11 juni 17:30  Het is alweer, mede door coivd een aantal jaar geleden dat de Feestweek Froombosch doorgang heeft kunnen vinden. Er is een nieuwe commissie die nu op vrijdag 9 september een seniorentoernooi en op zondag 11 september een sponsorentoernooi gaat organiseren met uiteraard onze mooie feestent en live muziek van onder andere Stemmingsorkest Unique. Heb jij een leuk en gezellig team? Geef je dan nu op voor het sponsorentoernooi wat start rond 11.00 uur. Opgave gaat via Josh Dijkstra 06 20606225

Jeugddag sport en spel + clown Joepie!

8 juni 11:45  Zaterdag 18 juni organiseert v.v. Froombosch voor kinderen tussen 4 en 12 jaar een sport en speldag. Het duurt van 10.00 uur tot plusminus 14.00 uur. Wij zorgen voor eten en drinken. Heeft u vragen zie dan de flyer voor contact. Zien we jou ook?

Hemelvaart geen trainingen + weekend programma

24 mei 13:00  As. donderdag 26 mei hemelvaartsdag zullen er geen trainingen zijn. As. zaterdag spelen de JO10 en JO8 om 10.00 uur hun laatste competitiewedstrijd op sportpark Froombosch en zal er afgesloten worden met hapjes en drankjes. Het 2e elftal speelt zondag om 10.30 een uitwedstrijd bij Kwiek op sportpark de kalkwijck Hoogezand. Wees welkom allen!

Reminder + definitieve uitnodiging vrijwilligersavond 29 april

22 april 13:45  Ben jij de scheidsrechter op de zaterdagochtend? Of ben je iedere zondag trainer of grensrechter? Of maak jij iedere maandag het sportpark gereed voor de nieuwe week? Alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club zijn van harte uitgenodigd op de vrijwilligersavond op vrijdag 29 april.

Alvast voor in de agenda: 29 april vrijwilligersavond 2022!

23 maart 16:15  De definitieve uitnodiging voor de vrijwilligersavond op vrijdagavond 29 april volgt nog.

Hulp gezocht voor Froombosch Events 2022

23 maart 12:30  Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen organiseren van het Froombosch Events. Denk hierbij aan het regelen van vrijwilligers voor de bar, tent, muntverkoop, eettent, scheidsrechters, sponsoren en organisatie van de activiteiten. Weet jij of lijkt het je wat met een leuke en gezellige groep om dit op te pakken dan horen wij graag van jou voor 6 april. Graag mailen naar hoofdbestuur@vvfroombosch.nl