Strik je veters! VV Froombosch organiseert een Sponsorloop. Doe je mee? www.sponsorloop.nl/vvfroombosch

19 mei 10:00  Rennen voor VV Froombosch Behalve al het sportplezier is onze club ook veel inkomsten misgelopen dit seizoen. Daarom organiseren we een grote, sportieve actie. Doe je mee?meer »

NL DOET zaterdag 29 mei

18 mei 11:30  Ook dit jaar doet v.v. Froombosch weer mee aan NL doet. Hiervoor doen wij klusjes buiten bij het voetbalveld waarbij uiteraard de corona maatregelen worden nageleefd. Voor iedereen is er koffie met wat lekkers! Het zal ongeveer starten om 8.30 tot ongeveer 12.00 uur. Wilt u ons hierbij graag helpen laat het dan weten aan Piet Suur van Beheer. 06-23419442 of mailen naar Piet.Suur@vvfroombosch.nl

Nieuwe robotmaaier actief

15 mei 14:15  Vanaf deze week wordt het gras op zowel het hoofdveld als het tweede veld door een robot maaier onderhouden. De eerste dagen moest de maaier nog even goed worden ingesteld, waardoor het gras nu nog niet optimaal is gemaaid. Binnen een week heeft de robot maaier de achterstand ingehaald en hebben we weer een strak gemaaid veld. We zijn benieuwd!

"Open dag" v.v. Froombosch zaterdag 15 mei

8 mei 18:15  In navolging van de jeugdclinic is er aanstaande zaterdag 15 mei een open dag bij v.v. Froombosch! Het festijn zal beginnen rond half 11 en duurt tot ongeveer 1 uur. . meer »

Ben jij ons nieuwe bestuurslid?

30 april 8:45  Op dit moment is er al één vacature (voorzitter) in het bestuur van v.v. Froombosch. Ook in het komende seizoen ontstaan er twee vacatures. Lijkt het jou leuk om hier in te stappen? Heb jij affiniteit met jeugdzaken, administratieve taken of misschien het voorzitterschap? Meld je dan nu aan en we gaan graag met je in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rik Wilthof (secretaris) via rik.wilthof@vvfroombosch.nl of tel: 06-50806450.

Selectie traint weer 2 keer in de week!

22 april 9:45  Wil jij ook weer lekker bezig zijn met een sport en ben jij 16 jaar of ouder? Kom dan eens voetballen op ons mooie sportpark met gezellige mensen! Wees welkom om eens mee te doen! We trainen momenteel op donderdag van 19.30-21.00 en op zondag van 12.00-13.30! Uiteraard worden de corona regels nageleefd! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met ledenadministratie@vvfroombosch.nl of kom langs op de donderdag of zondag!

Geslaagde clinic!

12 april 11:45  Afgelopen zaterdag was de clinic voor de jeugd. Goed weer erbij, 17 enthousiaste kinderen waarvan 6 voor het eerst, en goede trainers met leuke oefeningen. Een geslaagde dag met aan het eind van de training voor iedereen een goodiebag gevuld door onze sponsoren! Speciale dank aan PLUS Schildwolde, HUBO Slochteren, Sportinn Midden-Groningen en onze trainers: Gerlof, Maarten en Raymond! Zien we jullie weer op de open dag 15 mei! Zelfde plek, zelfde tijd! Hopelijk tot dan! Heeft u het ook op de radio gehoord? RegioFM 95.3 ! http://www.middengroningennieuws.nl/froombosch-voetbalclinic-sportpark/

Voetbalclinic jeugd door Hoofdtrainer!

25 maart 21:30  Lijkt voetbal jou een leuke sport en ben je tussen de 5 en 9 jaar? Kom dan langs op zaterdag 10 april om 11.00 uur op Sportpark Froombosch! ⚽️⚽️ De clinic word verzorgd door de hoofdtrainer van het 1e elftal en de trainers van de JO7 en JO9! Zie voor meer info de flyer! ☀️🤩 Zit jij al op voetbal en weet je misschien een vriendje, buurmeisje etc? Neem ze gerust mee! 👫👭 Delen mag uiteraard! 😊

Selectie traint weer!

18 maart 11:15  De selectie van v.v. Froombosch is weer in de wei. We trainen op de zondag vanaf 12.00 uur. Ben jij 18 jaar of ouder en wil je graag meetrainen, wees dan welkom. Uiteraard worden de corona regels nageleefd!meer »

Deze en volgende week geen training jeugd!

16 februari 15:45  De sneeuwpret is weer voorbij, hopelijk heeft een ieder ervan kunnen genieten! Echter word er deze week niet getraind omdat het veld erg nat zal zijn. Volgende week gaat het niet door i.v.m. voorjaarsvakantie. We zien jullie weer op dinsdag 2 maart om 18.00 uur! Binnenkort gaan we ook wat leuks organiseren! Hou het in de gaten! :D

Vanavond wel trainen jeugd!

4 februari 16:30  Vanavond is er weer training voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar! Wil je ook graag meedoen? Kom dan vanavond langs tussen 18.00 en 19.00 uur! Houd voor volgende week site en facebook in de gaten i.v.m.strenge vorst wat word voorspeld!

Geen training jeugd i.v.m. vorst

2 februari 14:15  Vanwege de vorst de afgelopen dagen is het veld te hard om op te trainen. Donderdag gaan we weer kijken wat mogelijk is. Fijne middag en avond!

Winterstop jeugd voorbij!

26 januari 17:30  Mede door het weer duurde de winterstop wat langer, maar vanavond gaat de jeugd van 5 t/m 9 jaar weer los van 18-19 uur, evenals op de donderdag. Ligt jou (binnen)sport nog stil? Kom een keer gezellig meetrainen. Meer info hierover bel met 06-57146131 of mail naar kevin.huizinga@vvfroombosch,nl Denkt u erom dat ouders in deze tijd niet mogen blijven kijken bij de trainingen! Zoals u vast weet trainen de senioren nog niet i.v.m. de aangescherpte corona maatregelen.

Fijne feestdagen!

18 december 10:00  Afgelopen week heeft de jeugd nog lekker getraind maar nu is het toch echt winterstop! Houd de site in de gaten voor wanneer de jeugd weer gaat starten! In de eerste week van januari kan er onderhoud plaats vinden op de parkeerplaats. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe, hopelijk een beter voetbaljaar volgend seizoen en uiteraard een gezond 2021! v.v. Froombosch

Update corona-maatregelen senioren

25 oktober 19:30  Zoals reeds aangekondigd mag er door de jeugd nog worden getraind. Voor de senioren heeft het bestuur er voor gekozen om ook de komende periode niet in aangepaste vorm te trainen. We willen geen onnodige risico's lopen en de voordelen wegen niet op tegen de nadelen. We rekenen op jullie begrip. Het bestuur