Donderdag 15 sept geen training JO9 wel voor JO10

14 september 12:30  Helaas is er morgen geen trainer beschikbaar voor de JO9 vandaar dat er niet getraind word. JO10 Heeft wel gewoon training om 18.15 uur.

Algemene ledenvergadering 22 september 2022

13 september 20:00  Het bestuur van v.v. Froombosch nodigt hierbij alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op donderdag 22 september 2022 in de kantine van ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur.meer »

Vacature jeugdtrainer

13 september 12:00  Voor de donderdagavond zijn wij op zoek naar een jeugdtrainer voor de JO10. De training is van 18.15-19.15 uur. Vergoeding mogelijk in overleg. Voor interesse of meer info neem contact op met kevin.huizinga@vvfroombosch.nl 0657146131

Rabobank Clubsupport campagne

6 september 10:30  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de rabobank clubsupport campagne. De opbrengst willen wij gaan investeren in onze jeugdafdeling waarbij valt te denken aan trainers, scheidsrechters en materialen. Log in op uw rabobank app of ga naar de site van rabobank clubsupport. Stemmen kan vanaf vandaag tot 27 september. Dank voor uw stem!

Trainingen jeugd gaan weer beginnen. + extra trainer(s) gezocht.

29 augustus 11:45  De scholen zijn weer begonnen en daarmee gaan ook de trainingen voor de jeugd weer beginnen op dinsdag en donderdag. We gaan proberen om voor de jongste jeugd een nieuw team op te zetten. Ook zoeken we voor de donderdag nog extra handen i.v.m. met helaas een afzegging van de nieuwe trainer. Voor tijden en informatie kunt u mailen of bellen naar kevin.huizinga@vvfroombosch.nl 06-57146131.

Laatste jeugd training ouder&kind voetbal di 12 juli

11 juli 11:15  Dinsdag 12 juli is de laatste training voor de zomerstop. Er word een ouder en kind voetbal activiteit georganiseerd door alle trainers. Jantje zal in de kantine voor een hapje en een drankje zorgen. De trainingen zullen weer starten na de zomervakantie als de scholen weer beginnen. Fijne zomervakantie gewenst allen.

Voetbal feestweekend v.v. Froombosch

11 juni 17:30  Het is alweer, mede door coivd een aantal jaar geleden dat de Feestweek Froombosch doorgang heeft kunnen vinden. Er is een nieuwe commissie die nu op vrijdag 9 september een seniorentoernooi en op zondag 11 september een sponsorentoernooi gaat organiseren met uiteraard onze mooie feestent en live muziek van onder andere Stemmingsorkest Unique. Heb jij een leuk en gezellig team? Geef je dan nu op voor het sponsorentoernooi wat start rond 11.00 uur. Opgave gaat via Josh Dijkstra 06 20606225

Jeugddag sport en spel + clown Joepie!

8 juni 11:45  Zaterdag 18 juni organiseert v.v. Froombosch voor kinderen tussen 4 en 12 jaar een sport en speldag. Het duurt van 10.00 uur tot plusminus 14.00 uur. Wij zorgen voor eten en drinken. Heeft u vragen zie dan de flyer voor contact. Zien we jou ook?

Hemelvaart geen trainingen + weekend programma

24 mei 13:00  As. donderdag 26 mei hemelvaartsdag zullen er geen trainingen zijn. As. zaterdag spelen de JO10 en JO8 om 10.00 uur hun laatste competitiewedstrijd op sportpark Froombosch en zal er afgesloten worden met hapjes en drankjes. Het 2e elftal speelt zondag om 10.30 een uitwedstrijd bij Kwiek op sportpark de kalkwijck Hoogezand. Wees welkom allen!

Reminder + definitieve uitnodiging vrijwilligersavond 29 april

22 april 13:45  Ben jij de scheidsrechter op de zaterdagochtend? Of ben je iedere zondag trainer of grensrechter? Of maak jij iedere maandag het sportpark gereed voor de nieuwe week? Alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club zijn van harte uitgenodigd op de vrijwilligersavond op vrijdag 29 april.

Alvast voor in de agenda: 29 april vrijwilligersavond 2022!

23 maart 16:15  De definitieve uitnodiging voor de vrijwilligersavond op vrijdagavond 29 april volgt nog.

Hulp gezocht voor Froombosch Events 2022

23 maart 12:30  Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen organiseren van het Froombosch Events. Denk hierbij aan het regelen van vrijwilligers voor de bar, tent, muntverkoop, eettent, scheidsrechters, sponsoren en organisatie van de activiteiten. Weet jij of lijkt het je wat met een leuke en gezellige groep om dit op te pakken dan horen wij graag van jou voor 6 april. Graag mailen naar hoofdbestuur@vvfroombosch.nl

NL DOET

3 maart 11:15  Ook dit jaar doet v.v. Froombosch weer mee aan NL DOET. Wij gaan oa. snoeien langs de velden met een versnipperaar en opruim/schoonmaak werkzaamheden in en rondom kantine en kleedkamers. Het is van plusminus 8.00 uur tot 12.30 waar word gezorgd voor koffie en cake en na die tijd ook een hapje en een drankje. Lijkt het u leuk om te helpen meld u dan aan bij Piet Suur. 06 23419442. Mocht u iets later willen komen dan 8.00 uur dan kan dit uiteraard ook. Hopelijk zien we u ook!

Covid beleid

21 januari 8:15  Volgens de laatste versoepelingen die zijn doorgevoerd, kunnen ook de senioren weer trainen. hierbij zijn de kleedkamers beschikbaar en de kantine open voor afhaal.

Kruis door Kertsbingo

15 december 14:30  Gezien de huidige maatregelen niet veranderen zien wij geen kans om de bingo door te laten gaan. Zodra het mogelijk is zullen we iets leuks gaan organiseren. Ondanks alles iedereen fijne feestdagen gewenst!